Hlavní obsah

Pink se chce usadit, manžel jí však zahýbá

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tak dlouho se Pink chvástala tím, že jí otevřený vztah s manželem Careym Hartem nevadí, až její pohár tolerance přetekl. Motokrosová hvězda totiž zpěvačku podvádí se spoustou žen, takže autorka hitu Dear Mr. President začala uvažovat o rozvodu.

Článek

"Rozvod už je za dveřmi. Carey má zvlášť oblíbenou jednu tu blondýnu, kterou s sebou bere všude, dokonce i na veřejnost. Ale Pink věděla, do čeho jde!" tvrdil zdroj blízký manželům americkému deníku New York Daily News.

Pink prý dříve nevadilo, že si její choť užívá, když ona zrovna lítá někde po světě a koncertuje. Nakonec sama není svatá. Ale v osmadvaceti na ni přišly mateřské pudy a hodlá založit rodinu. S tak lehkomyslným mužem se toho ale bojí. Přátelům prý přiznala, že od Careyho chtěla utéct již po jednadvaceti měsících manželství.

"Řekla jim: 'Už se nám nedaří. Oba potřebujeme svůj prostor. Potřebujeme svůj odstup. Už to není takové, jaké to bylo, když jsme spolu začínali'," dodal zdroj.

Mluvčí Pink však vzkázala novinářům, že spekulace o rozvodu jsou "naprostá hovadina".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám