Hlavní obsah

Novou lásku Penélope Cruzové má prý na svědomí Woody Allen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Španělská herečka Penélope Cruzová je čerstvě zamilovaná. Po dlouhém období samoty našla svého partnera v hereckém kolegovi Javieru Bardemovi, s nímž se už ale zná léta. Přátelství, které vzniklo v roce 1992 při natáčení filmu Šunka, šunka (Jamón, Jamón) španělského režiséra Bigase Luny, se tak změnilo v lásku až po 15 letech.

Článek

Zásluhu na tom má podle španělského týdeníku Hola americký režisér Woody Allen, neboť milostný vztah se mezi oběma herci vyvinul při natáčení jeho posledního filmu, jehož pracovní název zní Summer project (Letní projekt).

Penélope Cruzová a Javier Bardem, dva zamilovaní na Maledivách, takový titulek doprovází fotografii dvojice, kterou časopis Hola umístil na obálku svého posledního čísla.

Třiatřicetiletá Cruzová a o pět let starší Bardem trávili spolu v minulých měsících hodně času při natáčení Allenova filmu. "Svůj vztah celé měsíce skrývali, ale na dovolené na Maledivách dali svým vášním volný průchod," píše Hola.

Ústředním tématem Allenova filmu, který se natáčí ve Španělsku, je milostná zápletka mezi malířem, jeho bývalou přítelkyní a dvěma americkými turistkami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám