Hlavní obsah

Zpěvačka Beyoncé si při koncertu natloukla

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ORLANDO

Měla to být precizně promyšlená taneční kreace velké hvězdy R'n'B, ale skončila jako pád nemotorného dítěte šaškujícího na schodech. Přesně to mohli diváci vidět na koncertu Beyoncé Knowlesové 25. července ve floridském Orlandu. Zpěvačka se v dlouhých lesklých šatech při zpívání mrštně kroutila a pohazoval hřívou, když však chtěla zbytek schodů instalovaných na scéně sejít, sletěla je namísto toho po hlavě dolů.

Článek

Jako profesionálka však po několika sekundách před ohromený a hučící dav fanoušků opět vstala a píseň Ring The Alarm dokončila jakoby nic. S posledním tónem songu promptně zmizela v zákulisí, ale během pár sekund se opět vrátila a show dokončila v sedě na stoličce.

Po chvíli Beyoncé přiznala, že ji to docela hodně bolelo a s humornou narážkou prosila přítomné, kteří ji natáčeli, aby se incident neobjevil na YouTube.com. Jen pár dní nato se však na zmíněném serveru několik záběrů jejího pádu stalo hitem. Video ovšem v těchto chvílích není dostupné, jelikož na něj uplatnilo Sony BMG autorská práva. Během koncertu totiž lidé nesměli pořizovat žádné záznamy.

"Pád Beyoncé na jevišti včera večer v Orlandu na Floridě během písně Ring The Alarm byl pouze malým kazem na jinak senzační a bezvadné show," uvedl mluvčí zpěvačky.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvačka Beyoncé přemýšlí o vdavkách

Americká popová hvězda Beyoncé Knowlesová (25) vážně uvažuje o svatbě s dlouholetým přítelem Jay-Z (37). Přiznala, že vydařené manželství její sestry Solange...

Výběr článků

Načítám