Hlavní obsah

Rozzuřený Francouz pokousal daňového poradce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Placení daní dokáže člověka pěkně namíchnout, to se dá docela dobře pochopit. Ovšem pokousat úředníka finančního úřadu do stehna, to je přece jen trochu moc. Politováníhodná událost se stala na severu Francie v Dunkerque.

Článek

Rozčílený daňový poplatník, který se přišel na úřad informovat, byl velmi agresivní vůči úředníkovi, jemuž přispěchal na pomoc kolega a pokoušel se občana uklidnit. To se mu ovšem nepodařilo a zuřící muž jej nakonec kousl do stehna.

"Zaměstnanci a přítomní daňoví poplatníci byli velmi šokováni a traumatizováni," prohlásila mluvčí finančního úřadu. "Pokousaný agent, milý a klidný hoch, byl ošetřen v městské nemocnici a nyní je v pracovní neschopnosti," upřesnila.

Po této události další pracovníci finančního úřadu ze solidarity s kolegou odmítli téhož dne odpoledne další poplatníky přijímat. Ředitel úřadu proto musel o den prodloužit termín podání daňového přiznání za loňský rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám