Hlavní obsah

Makedonská vláda jezdí kradeným autem Beckhama

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SKOPJE

Luxusní vůz značky BMW X5, který byl ukraden Beckhamovým loni přímo u jejich rezidence v Madridu, koupila makedonská vláda. Španělská policie po nákladném automobilu pátrala marně. Zloděj vůz přes několik desítek kupců prodal makedonské vládě, která v něm teď přepravuje své čelní politiky.

Článek

Beckhamovi za auto zaplatili v přepočtu 2,8 miliónu korun. Teď se jím však chlubí makedonská vicepremiérka Gordana Jankulovská. Deníky v zemi oblétly fotografie, na nichž se přední politička v ulicích Skopje objevuje v luxusním BMW.

"Než vůz dorazil do Makedonie, změnil ve Španělsku dvacet majitelů, takže jsme neměli žádné ponětí o tom, že patřilo Beckhamovým," přiznal mluvčí makedonské policie Ivo Kotevski.

Přestože je vůz vybaven satelitní navigací a může být zaměřen kdekoli na Zemi, zlodějům se podařilo pomocí unikátní techniky zmást bezpečností opatření. Automobil pak putoval od majitele k majiteli a do Makedonie se dostal přes Řecko.

"Pokud Beckhamovi požádají o vrácení vozu, pak jim ráda osobně předám klíče," prohlásila vicepremiérka Jankulovská.

Beckhamovým ve Španělsku přitom ukradli během pobytu v Madridu dva stejné vozy značky BMW X5.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám