Hlavní obsah

Filmový Gándhí neodolal mládí

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Legendární představitel Gándhího sir Ben Kingsley se bude ženit. Od rozhodnutí nechat se už počtvrté lapit do manželského chomoutu ho neodvrátil ani fakt, že nová nastávající 63letého herce je zhruba o polovinu mladší a o pěkný kousek vyšší.

Článek

"Svatba se bude konat," potvrdil Kingsley. "Nevím sice kdy, ale mluvím o ní jako o své snoubence, neboť ona jí opravdu je," dodal.

Dvaatřicetiletou začínající herečku, která se několikrát mihla v televizi a filmu v malých roličkách pod jménem Daniela Lavender, Kingsley poprvé představil veřejnosti letos v lednu v Hollywoodu na premiéře svého nového filmu.

Nedlouho předtím se rozvedl se svou třetí manželkou Alexandrou Christmannovou, Němkou šlechtického původu. Údajně proto, že našel na internetu fotografie, jak se věnuje sexu se svým přítelem, realitní agentem Sammy Braunerem.

Reklama

Související články

Ben Kingsley se rozešel se svou manželkou

Britský oscarový herec Ben Kingsley, který svou kariéru odstartoval ve filmu Gándhí, se rozešel se svou manželkou Alexandrou. Svazek jim vydržel pouhých...

Výběr článků

Načítám