Hlavní obsah

Britney Spearsová se pokusila oběsit

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Popová hvězda Britney Spearsová se ocitla na pokraji sil. Jak tvrdí britský list News of the World, dokonce se v protidrogové léčebně pokusila o sebevraždu. "Přivázala si prostěradlo k lustru a uvázala si je kolem krku," řekl listu nejmenovaný zdroj. "Naštěstí z toho vyvázla bez zranění," dodal. Léčebna proto musela najmout další zaměstnance, aby ji hlídali.

Článek

Pokusu o sebevraždu předcházely další dramatické scény. Na svou vyholenou hlavu si zpěvačka napsala 666, pobíhala po sanatoriu a křičela: "Jsem Antikrist." Hlasitě se také obviňovala, že není pravá, ale padělek.

Dlouho si telefonovala se svým manželem Kevinem Federlinem, s nimž se rozvádí a který se teď stará o jejich dvě malé děti. Údajně se prý k němu chce vrátit a požádala proto i o propustku z léčebny, aby si s ním mohla vyjít na romantickou večeři.

Reklama

Související články

Britney Spearsová na Silvestra zkolabovala

Oslavu nového roku po řadě prohýřených nocí už Britney Spearsová nezvládla. Měla moderovat party v nočním klubu Pure v srdci Las Vegas. Ale již padesát minut...

Britney Spearsová šla úplně dohola

Britney Spearsová má pořádné problémy. Po rozvodu s Kevinem Federlinem dělá jednu hloupost za druhou, tentokrát však zašla opravdu daleko. Sama se strojkem...

Výběr článků

Načítám