Hlavní obsah

Eva Herzigová čeká miminko s italským podnikatelem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Česká topmodelka Eva Herzigová je v šestém měsíci těhotenství. Nastávajícím otcem jejího prvního dítěte je italský podnikatel Gregorio Marsiaj, s nímž žije už více než pět let v severoitalském Turíně, napsala dnes agentura EFE.

Článek

Třiatřicetiletá hvězda světového módního byznysu prohlásila, že ji těhotenství docela změnilo. Ačkoli v době předešlých milostných vztahů to prý vždy byla ona, kdo nosil kalhoty, nyní prý jen touží po tom, aby byla hýčkána.

Herzigová, která se v modelingu pohybuje od 16 let, prý nemá obavy, že si pokazí postavu. "Mám za sebou již dlouhou kariéru a nyní jsem připravena přivést na svět i druhé dítě," řekla topmodelka.

Naopak ji znepokojuje současná polemika kolem ideálních rozměrů modelek. "Když je modelce 16 let, snadno propadne depresi, jestliže jí někdo řekne, že nemá dokonalou postavu," soudí Herzigová. "Řešením je vytknout si správný cíl a mít za vzor sebe samu," zdůrazňuje. "Když jsem byla mladší a měla jsem více křivek, nenavrhovali mě pro přehlídky Armaniho, kde požadují dvojpohlavní modelky, ale pro Versaceho nebo Cavalliho," dodává.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám