Hlavní obsah

Čínský silák láme hřebíky svými zuby

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zuby tvrdé a pevné jako skála má čínský rekordman, který svým chrupem ohýbá ocelové hřebíky. Z jednačtyřicetiletého Dongshenga by měl radost asi jen málokterý dentista, ale silák dokázal během minuty ohnout a zlomit čtyři šesticentimetrové hřeby.

Článek

"Trénoval jsem dlouho a zlomil více než deset kilogramů hřebíků a jehel, ačkoli mě v tom rodina vůbec nepodporuje. Trénoval jsem vždy tajně," svěřil se Dongsheng těšící se obdivu své země. Příští výzvou pro zdravý chrup tohoto muže prý bude ocelová tyčka.

Svědci mu před pokusem upevnili do svěráku čtyři šesticentimetrové ocelové hřebíky, které uchopil Dongsheng Cai pomocí tamponu do svých úst. Pak začal za skučení a úpění hřebíky ohýbat. Po 58 sekundách praskly.

"Je neuvěřitelné, že má někdo tak silné zuby, skutečně jako ze železa," divili se přihlížející. I lékaři musejí uznat, že chrup čínského rekordmana je skutečně velmi pevně ukotven v dásních, s čímž se v civilizačními chorobami postižené společnosti setkávají jen výjimečně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám