Hlavní obsah

Winsletová nezřízeně obdivuje Meryl Streepovou

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Do vysloveně trapné situace se dostala britská herečka Kate Winsletová. Přehnala totiž své výrazy obdivu k Meryl Streepové, obecně uznávané jako jedna z nejlepších, ne-li přímo nejlepší filmová herečka na světě.

Článek

"Šla jsem k ní a vylétlo mi z pusy: Já tě tak miluji, že bych ti nejradši hned na místě dala francouzský polibek," vyprávěla časopisu Hollywood Rag. Nebylo to poprvé, co by prý nejraději hned vzala svá slova zpět, nepromyšlenými výroky občas rozčílí i svého manžela režiséra Sama Mendeze.

Nicméně její obdiv k Meryl Streepové je podle kritiků namístě. Tato rekordmanka v počtu nominací na Oscara i ve svých 57 letech sbírá nové a nové vavříny.

Americká Národní společnost filmových kritiků Streepovou o víkendu vyznamenala jako nejlepší herečku ve vedlejších rolích za loňský rok za filmy Ďábel nosí Pradu, v němž hraje tvrdou a obávanou šéfredaktorku módního časopisu, a za roli zpěvačky v posledním filmu režiséra Altmana Dnes nehrajeme.

Ačkoli Meryl Streepová vážně uvažovala o tom, že odejde na odpočinek, neboť prý Hollywood zobrazuje ženy jejího věku buď jako nesnesitelné dračice nebo jako potrhlé babky, na nedostatek práce si nemůže stěžovat. Připravuje hned sedm filmů najednou - má hrát dokonce první prezidentku USA.

Reklama

Související témata:

Související články

Winsletová odmítá kult vychrtlosti

Herečka Kate Winsletová má strach. Bojí se, že její dcera Mia jednou podlehne tlaku různých dívčích a módních časopisů a bude chtít hubnout. Ačkoli je její...

Výběr článků

Načítám