Hlavní obsah

Katie Holmesová je pravděpodobně podruhé těhotná

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ačkoli to zatím oficiálně nepotvrdila, je herečka Katie Holmesová zřejmě opět těhotná. Jen osm měsíců po tom, co přivedla s manželem Tomem Cruisem na svět holčičku Suri, ukazuje seriálová hvězda opět těhotenské bříško. Několik fotografů ji zachytilo s vypouklým pupíkem, který nijak neskrývala. Podle lékařů takhle vypadá raná fáze gravidity.

Článek

Zatímco před měsícem na svatbě si ještě nikdo ničeho nevšiml, před pár dny na premiéře filmu The Pursuit of Happiness se Katie objevila s vypouklým bříškem.

"Na večírku po premiéře všichni chodili kolem a každý se ptal toho druhého, je skutečně Katie opět těhotná? Měla kolem sebe zvláštní auru. A mnohé matky v místnosti mi jasně řekly, takhle vypadá těhotná žena, je určitě v tom," tvrdil nejmenovaný zdroj magazínu Life & Style Weekly.

S Jadou Pinkett Smithovou se pak hvězda seriálu Dawsonův svět prý bavila o nakupování nových oblečků pro miminko. "Když se jí Jada zeptala na barvu, usmála se Katie a pípla: Modrá," dodal zdroj, který je přesvědčen, že bude mít Cruise příští rok syna.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise a Katie Holmesová už jsou svoji

Americký herec Tom Cruise řekl v sobotu večer ano Katie Holmesová, s níž má půlroční dceru Suri. Obřad proběhl na hradě v italském městečku Bracciano. Od rána...

Cruise a Holmesová se budou brát znovu

Nejsledovanější novomanželský pár světa - američtí herci Tom Cruise a jeho třetí žena Katie Holmesová - alespoň na čas unikl davu reportérů a fanoušků...

Výběr článků

Načítám