Hlavní obsah

OBRAZEM: Superstarovskou party okořenil Sámer Issa

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Soutěž Česko hledá Superstar tentokrát opustil Martin Ševčík. Ani on neporušil tradici a objevil se spolu s dalšími soutěžícími v pražském k.u. baru, kde se pravidelně koná loučení s těmi, kteří opustili soutěž. Jak už to tak bývá, na party se neobjevili pouze soutěžící, ale také mnohé tváře českého showbusinessu, mimo jiné i Sámer Issa.

Článek

Martin Ševčík se na večírku loučil se svou účastí ve třetím ročníku soutěže Česko hledá Superstar opravdu důstojně. Rozdával úsměvy a mnohdy to vypadalo, že snad vypadl někdo jiný, než on sám. Ševčík je prý do zpěvu zcela ponořený a chce zpívat dál. Povzbuzují ho k tomu přinejmenším jeho fanynky, kterých bylo u pražského baru nemálo.

Martin Ševčík za transparentem fanynek. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Bára Zemanová působila spolu s Leonou Černou poměrně v pohodě. Pro Novinky se Zemanová rozpovídala i o stresu, který celou soutěž doprovází. "Text? Ten se zapomíná. Mně a Davidovi se to už stalo asi půl hodiny před našim výstupem. To už pak pomáhá jen si celý text dokola opakovat. Ohledně stresu, nedá se říci, že by ho někdo z nás čtyř zvládal vysloveně nejhůře. Každý už v soutěži "ztratil" někoho opravdu blízkého," řekla Zemanová a dodala: "Nejhorší chvíle v soutěži? Určitě pondělky!"

Báře Zemanové zbyly síly i na šibalské úsměvy. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Soutěžící, kteří se zatím stále udrželi ve hře výrazně podporoval Roman Lasota, který si po celou party (stejně jako většina hostů) pochutnával na mojitu. Koktejl ho zaujal natolik, že od barmanů vyzvídal, z čeho je složený.

Roman Lasota a Martin Ševčík - přátelství vytvořené soutěží. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

"Co do toho prosím vás dáváte?" ptal se jednoho z barmanů Lasota. Ten mu ochotně odpovídal z čeho se mojito připravuje a Lasota bedlivě naslouchal. Možná jsme byli u vzniku nového amatérského barmana.

Bývalého superstára Issu zdobí již několik tetování, nezastírá však, že by se dalšímu v budoucnosti nebránil. Dokonce už má pro něj vybrané i místo. "Zatím ještě nemám naplánováno, že bych na něj šel, ale chtěl bych. Líbil by se mi nějaký nápis kolem dokola celého zápěstí," řekl Issa. Zejména vnitřní část zápěstí je pro tetování velmi bolestivá, ale o bolesti při tetování už ví idol mladých dívek své: "Tohleto bolelo pořádně," řekl Issa a ukázal na jedno ze svých tetování, které se nachází na přední straně krku.

Issova divoká gestikulace mohla někdy působit, jako kdyby vyzýval své okolí k boji. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Reklama

Související články

Ze SuperStar vypadl Roman Lasota

Dvacetiletý Roman Lasota z Českého Těšína včera vypadl ze semifinálové sedmičky soutěže Česko hledá SuperStar 3. V kole, v němž soutěžící zpívali muzikálové...

Vyřazený Roman Lasota se začne učit zpívat

Žádný smutek se nekonal. Roman Lasota (20) je realista a vyřazení ze soutěže Česko hledá SuperStar vzal s klidem. Ba naopak, za obrovský úspěch považuje fakt,...

Superstar: ABBAři a žabaři

V nedělní Superstar se zpívala ABBA a také Beatles. Zbyněk Drda mohl konečně předvést svou pravou, blyštivou disko podstatu, zato Báře Zemanové ABBA nesedla.

Výběr článků

Načítám