Hlavní obsah

Aichmajerová: Řepka? A to je kdo?

– PRAHA
Novinky, Jakub Kynčl

Bulvární média se předhánějí v tom, kdo přinese více pikantnějších pohádek ohledně milostného životu české moderátorky Evy Aichmajerové. Ta je ovšem ledově klidná a nikoho do svého intimního života nahlédnout nenechá. Články, které se o ní objevují prý neřeší, to je nejlepší způsob, jak se s nimi vyrovnat.

Článek

"Vztah s Adrianem? Tak k tomu se nebudu vyjadřovat ani slovíčkem," řekla Novinkám ke vztahu s režisérem Adrianem Stojkovem Aichmajerová. "Články, které se o mně v tomto ohledu objevují, neřeším," dodala moderátorka pořadu Extra.

Zvěsti o tom, že má nějaký vztah s Tomášem Řepkou jednoznačně vyvrátila větou: "Řepka? A to je kdo?" Zdroj blízký sparťanskému bekovi však tvrdí, že se tito dva znají velmi dobře. Důkaz o tom, že se znají či dokonce scházejí, však chybí.

Konverzaci o svých partnerech se Eva Aichmajerová vyhýbá, když ale přijde řeč na práci a její chystaný program tak doslova pookřeje. Na chystané prosincové potápění jí prý bohužel nezbyl čas, natáčení pořadu Extra je časově velmi náročné. Aichmajerová se plně přizpůsobuje Lucce Výborné se kterou pořad moderuje. "Lucka má dítě a rodinu, já ne, a tak je jasné, že se časově přizpůsobuji já. Potápění jsem ještě zaplacené neměla, a tak to nebyl žádný problém," řekla Novinkám pohledná moderátorka.

"Když vše vyjde dobře, tak zkusím vyšetřit týden a pokusím se chytnout nějaký pěkný last minute. Chtěla bych někam do tepla, třeba do Thajska," zasnila se Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Aichmajerová chce od Ježíška pouta

Moderátorka a modelka Eva Aichmajerová je velmi zaneprázdněná. Moderuje pořad Extra, hraje v divadle Kalich, moderuje společenské akce a v neposlední řadě...

Výběr článků

Načítám