Hlavní obsah

Američané si oblíbili speciální typ ženského wrestlingu

Právo, Jaroslav Höfer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

V New Yorku se rozmáhá nový druh zábavy pro ženy - amatérské zápasy ve wrestlingu, neboli v zápasu velice volného stylu. Nejde však o obvyklou, v televizi často předváděnou show, kdy se v ringu utkávají urostlí muži a podle předem stanoveného scénáře předvádějí boj, který by musel končit smrtí, kdyby se snad bojovníci zapomněli a začali se rvát doopravdy.

Článek

V nové verzi zvané jello wrestling se perou ženy, a to v ringu naplněném polymerem podobným agaru. Tentokrát ovšem nejde ani tak o show se silným erotickým podtextem, jako o nový druh zábavy pro jinak často výborně situované vysokoškolačky, které si tak mohou odreagovat stresy ze všedního dne. Čas od času se mezi nimi objeví i nespokojená žena v domácnosti.

Převléknou se do plavek a s představou, že proti nim stojí jejich nadřízení z práce či protivná tchyně, se pustí do rvačky. K dispozici mají trenéra a ten je naučí lecjaké bojové triky. A to zcela zdarma. Naopak vstupné musí zaplatit pánové i dámy, kteří se přijdou na trénink podívat.

Reklama

Výběr článků

Načítám