Hlavní obsah

RWE chce v Moravskoslezském kraji nabrat až sto nových lidí

Společnost RWE chce letos v Moravskoslezském kraji zaměstnat až sto nových lidí. Hledá především operátory pro svá call centra v Ostravě a Opavě. Z Ostravy řídí RWE celý svůj zákaznický servis. Po loňském otevření call centra v Opavě chystá otevření dalšího ve Zlíně.

Foto: Profimedia.cz

Skupina RWE v Česku zajišťuje dodávky zemního plynu, elektřiny a další služby.

Článek

Obchodní ředitel RWE Tomáš Varcop uvedl, že ostravské call centrum vyřídí za rok téměř 1,5 milionu hovorů. "Průměrný počet hovorů denně je tři až čtyři tisíce. Nejčastějšími požadavky zákazníků jsou například změna výše zálohy nebo nastavení či změna fakturačních údajů,“ doplnil ředitel call centra Tomáš Jungmann.

Zkrácené úvazky i práce z domova

Podle jednatelky Jitky Adámkové společnost hledá na nové pozice středoškoláky i vysokoškoláky. Nástupní plat činí asi 20.000 korun. Firma svým zaměstnancům poskytuje výhody, jako jsou například možnost práce z domova nebo zkrácené úvazky. Průměrný věk zaměstnanců v call centru je 30 let.

Jde o klíčovou lokalitu

Moravskoslezský kraj firma považuje za klíčovou lokalitu. "Kromě toho, že se zde nachází centrum našeho zákaznického servisu, provozujeme v regionu podzemní zásobníky plynu," uvedl Varcop.

Skupina RWE v Česku zajišťuje dodávky zemního plynu, elektřiny a další služby pro 1,7 milionu zákazníků. Provozuje 64.000 kilometrů distribučních sítí a šest podzemních zásobníků plynu o kapacitě 2,7 miliardy metrů krychlových. Skupina zaměstnává 4000 lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám