Hlavní obsah

Rozjezdy roku už počtvrté

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začínající podnikatelé mají opět možnost získat pomoc s nastartováním firmy. Do 24. března se mohou přihlásit do soutěže Rozjezdy roku, která je určena právě podnikatelským začátečníkům nebo těm, kteří už mají nápad a chtěli by se postavit na vlastní nohy.

Foto: archiv ACCPR

Vítězka Rozjezdů v roce 2012 Romana Tvarůžková s projektem Novodobá sanitka.

Článek

Poroty vyberou v každém regionu čtyři vítěze, kteří si odnesou nejen věcné ceny a balíčky služeb pro hladší start podnikání, ale především potřebné vědomosti. Rozjezdy totiž nabízejí školení v disciplínách potřebných v podnikání: v on-line marketingu, finančním řízení nebo v tom, jak pracovat se zákazníkem.

Semináře zdarma

Bezplatné semináře se uskuteční v deseti městech po celé republice a jsou otevřené všem, stačí se jen registrovat na adrese www.rozjezdyroku.cz.

Důležité je vydržet

Za čtyři roky prošla soutěží tisícovka začínajících podnikatelů, vítěze organizátoři sledují nadále. „Vidíme, že většina jich podniká. I když se musejí přizpůsobovat trhu a nepodnikají třeba v původně zvoleném oboru, vydrželi a vedou si dobře. A o to nám v Rozjezdech jde,“ chválí minulé účastníky Petra Pavičová, hlavní organizátorka soutěže a manažerka společnosti T-Mobile.

Podpora zaměstnanosti v regionu

Cílem Rozjezdů je podpořit ty podnikatele, kteří zároveň podpoří zaměstnanost v daném regionu nebo doplní službu, která v místě chybí. Například vítězka Rozjezdů v roce 2012 Romana Tvarůžková s projektem Novodobá sanitka poskytla franšízy na přepravu nemocných už 25 lidem po celé republice a chystá start poboček na Slovensku a v Polsku.

Reklama

Výběr článků

Načítám