Hlavní obsah

Při hledání práce rozhodně nevynechejte Job Fair 2008

BRNO

Od úterý 7. do čtvrtka 9. října proběhne na brněnském výstavišti mezinárodní mezioborový veletrh pracovních příležitostí Job Fair 2008. Podle předpokladů se ho zúčastní kolem sedmdesáti vystavujících firem z řad zaměstnavatelů i personálních agentur.

Článek

Job Fair se koná zároveň s veletrhy výpočetní techniky a elektroniky, ale zaměřen bude na všechny obory. Práci zde budou nabízet banky, mobilní operátoři, personální agentury, ale třeba i pracovní server Spráce.cz, který je zároveň hlavní mediální partner veletrhu. Z velkých firem to budou mimo jiné RWE Transgas, pojišťovna Kooperativa, Komerční banka, finanční skupina ING, obchodní řetězec Tesco nebo operator T-Mobile.

„Na jednom místě v jeden den se zde prezentují firmy a společnosti, které hledají do svých týmů nové kolegy. Ve velmi krátkém čase tak může návštěvník zjistit, jaká je nabídka na trhu práce, zjistit si informace o společnosti, o pozici, na kterou je vypsáno výběrové řízení, a obhlédnout konkurenci,” vysvětluje princip veletrhu jeho ředitel Karel Thorn.

Na své si na veletrhu přijdou i uchazeči, kteří hledají práci v zahraničí. „Na místě bude dvanáct zástupců Evropské unie, kteří poradí uchazečům o zaměstnání v jednotlivých zemích,” vysvětlila Alena Březinová, manažera PR a reklamy veletrhu.

Praktické informace JobFair 2008

Celodenní vstupenka stojí 150 Kč, zlevněná 100 Kč.

Platí i pro veletrhy Invex, Digitex a Interkamera.

Veletrh se koná v pavilonu A brněnského výstaviště od 9.00 do 18.00 hod.

Pořadatelé počítají s 15 tisíci návštěvníky, dalších 60 tisíc by mělo navštívit souběžně probíhající veletrhy Invex, Digitex a Interkamera.

Reklama

Související témata:

Související články

Nebuďte konzervativní a vzdělávejte se!

Máte skvělé zaměstnání, které vás baví, vztahy s kolegy jsou nadstandardní, všechno vypadá ideálně. Ale pozor. Vždy může nastat situace, kdy se to jako...

Výběr článků

Načítám