Hlavní obsah

Praha představí největší veletrh pracovních příležitostí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve dnech 29. - 31. 5. proběhne v pražském veletržním areálu Letňany projekt JOBDAYS, 1. ročník největšího mezinárodního veletrhu pracovních příležitostí v Česku. Podle organizátorů půjde o jedinečný projekt, který u nás nemá v takovém měřítku obdoby a přinese nabídky práce nejen v ČR, ale i v celé Evropské unii.

Článek

Cílem veletrhu bude poskytnout návštěvníkům nejen povědomí o velké škále možností jak získat zaměstnání, ale také díky školícímu středisku, média stanu a seminářům zvýšit jejich potencionální úspěch při přijímacích řízeních.

Styl veletrhu bude pojat také jako „velké přijímací řízení“, aby veletrh práce plnil nejen informativní charakter, ale také povahu skutečného zprostředkování pracovního poměru. Na každý ze tří dnů veletrhu den jsou připraveny semináře, přednášky, workshopy i informace o možnostech přeškolení či rekvalifikace, a to nejen pro absolventy, ale i pro lidi, kteří již na trhu práce aktivně působí.

Veletrh práce JobDays 2008 se zaměří také na absolventy škol. Prostřednictvím speciálních pracovních nabídek a informačního centra pro uplatnění absolventů na trhu práce nejen v České republice ale také v celé Evropské unii. Více informací na www.jobdays.cz.

Slovy organizátorů řečeno: „Máte práci, chcete lepší? Nemáte práci, chcete práci? Máte dobrou práci, nehledáte jinou? I posledně zmínění by neměli svou pozici přeceňovat a JOBDAYS alespoň navštívit.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám