Hlavní obsah

Běžný pracovní den herečky a tanečnice Mahuleny Bočanové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Mahulena Bočanová je neskutečně aktivní. "Jak to ta ženská dělá?" myslí si si mnozí. Chcete to vědět? Máte možnost si právě teď s Mahulenou popovídat!

Foto: Michaela Říhová, Právo

Mahulena Bočanová

Článek

V současné době děláte všechno možné - jde pak opravdu vše dělat naplno?

Jde to, ale je to strašně obtížné, ale já to jinak neumím... Z toho plyne, že se snažím učit říkat NE, protože mne každý lehce ukecá... Slíbím milión věcí, do všeho jdu naplno a pak zjistím, že nemám ani vteřinu pro sebe... a jsem z toho nešťastná.

Co vlastně všechno děláte?

V první řadě vstávám každý den v půl sedmé, což je pro mne šok, protože malá chodí do první třídy. Pak mám od devíti hodin trénink - tím myslím tancování - jdu na oběd a den teprve začíná - přitom dřív jsem vstávala v jedenáct a fungovala až od jedné! Tím pádem mi dneska připadá den strašně dlouhý. Odpoledne stíhám dabing, skoro každý večer mám moderování, divadlo, plesy - a mezitím musím stihnout dojet pro Marinu do školy, napsat s ní úkoly...

Do jakého divadla byste nás pozvala?

Už neskutečných dvaadvacet let hraju v Činoherním klubu a z toho šestnáct let se hraje Sex noci svatojánské od Woodyho Allena. Ještě pořád pobíhám po jevišti v plavkách... V činoheráku mám ještě jedno představení, Dámský krejčí, a pak hraju v zájezdovém divadle Háta - a to dokonce v osmi kusech! A do toho mám každý týden Top star a v ČT točím seriál Vyprávěj. Takže když mi někdo zavolá a zeptá se mne, zda nechci přijít na nějaký večírek, tak mě to rozesměje!

Slyšela jsem, že jste se s manželem dali do hotelnictví a restauratérství. To už je tedy opravdu harakiri!

Na to jsem úplně zapomněla, náš penzión sousedí s naším domem, takže ať chci nebo ne, denně mne vcucne. Svojí povahou tam vnáším klid a pohodu, takže dobré, když tam proběhnu... a to nemluvím jen o hostech, ale i o personálu, protože Viktor je sice hodný šéf, ale přísný. Otevřeli jsme prvního června a rozjelo se to rychleji, než jsme čekali, takže jsme všichni hodně vyčerpaní. Ale baví nás to.

Jste na cestě do Ostravy, to by jiní pokládali za holé šílenství...

Jsem tváří virtuálního kosmetického studia a dnes máme první tiskovku v Ostravě, a aby toho nebylo málo, tak večer tančím s Jardou Kunešem v Piešťanech, a pak se ještě v noci musím vrátit do Brna, protože mám závazky v Brně. A pak tiskovka v Praze, na to naváže ples v Rokycanech a pak musím odehrát představení v Mariánských Lázních... a tak pořád dokola.

Máte vůbec někdy volno?

Za pár dní budu krásné čtyři dny volna, takže si je s Marinkou užijeme. Budeme pouštět draky, koupat se, učit se A E I O U a užívat si - a pak zase zapnu. V naší profesi je to tak, že jednou práci máš a podruhé ne a mně je poslední roky hvězda nakloněná a tak toho musím využít.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám