Hlavní obsah

Čeští vývojáři mohou získat až 150 tisíc eur

Novinky, pro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do 11. dubna se mohou čeští studenti či podnikatelé přihlásit do mezinárodní inovační soutěže Telekom Innovation Contest 2014, kterou pořádá Deutsche Telekom.

Článek

Odměna pro týmy s novými podnikatelskými záměry, určená na realizaci vítězného nápadu či projektu, zahrnuje investice až 150 000 eur, zařazení do mezinárodních programů pro začínající podnikatele, IT vybavení a odborné konzultace.

Finalisté soutěže budou vybráni z mezinárodních a národních přípravných kol. V České republice organizuje společnost T-Mobile a inkubátor Deutsche Telekom hub:raum národní kola v Praze, Brně a Ostravě. Vítězové budou koncem června 2014 vybráni ze dvanácti finalistů v polském Krakově.

„Podpora inovací je součástí naší dlouhodobé strategie a pomáhá nám v trvalém rozvoji našich aktivit i při vývoji nových produktů pro zákazníky,“ řekl ředitel řízení kategorie a produktů T-Mobile Milan Hába.

Zájemci o účast v soutěži mohou své nápady předkládat v různých kategoriích.

T-Mobile podporuje především dvě z nich s názvem „Produktivita založená na cloudu” a „Média a komunikace v budoucnosti”. Dalšími kategoriemi jsou „Internet věcí”, „Počítačová bezpečnost”, „Velká data” a „Chytrá energie”.

Reklama

Výběr článků

Načítám