Hlavní obsah

Stále více českých rodin hledá výpomoc

Novinky, kil

Společnost Profesia se rozrostla o inzertní portál Domelie.cz, který se věnuje hlídání dětí, pomoci v domácnosti, doučování nebo péči o seniory. Hlavní vizí projektu je umožnit zájemcům rychlý kontakt na různé poskytovatele služeb a zároveň podpora alternativních úvazků.

Foto: Profimedia.cz

Největší zájem je o hlídání dětí a uklízení.

Článek

„Jako významný hráč na českém pracovním trhu s online pracovní inzercí, kde se soustřeďujeme na firemní klientelu a uchazeče o zaměstnání, posilujeme služby i v oblasti rodin a jednotlivců, kteří jednorázově nebo opakovaně potřebují výpomoc v domácnosti,“ uvedla Kateřina Jaroňová z Profesia.cz.

Zájem se soustředí na úklid a hlídání dětí

Největší zájem je oboustranně o hlídání dětí a uklízení. Své služby zde nabízí 1700 chův pro děti a více než 1100 paní pro domácnost. O doučování a péči o seniory je zatím menší zájem, v nabídkové databázi je však vedeno 600 poskytovatelů doučování a 400 pečovatelů o seniory.

Možnost přivýdělku

„Poskytovatelům služeb Domelie.cz nabízí práci při studiu nebo zaměstnání. Každý se může rozhodnout kolik, kdy a kde budete pracovat. Poskytovatele informujeme o každém novém inzerátu, který zadávají rodiny nebo jednotlivci odpovídajícímu jejich profilu. Na druhé straně umožňujeme matkám rychleji nastoupit do práce, protože u nás mohou najít pečovatelku k dětem podle své potřeby: na odpolední hodiny nebo během nemoci dítěte,“ řekla o službě projektová manažerka Dana Krupová.

Reklama

Výběr článků

Načítám