Hlavní obsah

Plzeňský Prazdroj hledá nové talenty

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Plzeňský Prazdroj nabízí talentovaným studentům účast ve vlastním projektu letních stáží. Pro studenty to znamená příležitost vyzkoušet si reálné pracovní úkoly a získat tak hodnotnou zkušenost z podnikové praxe, která zlepší jejich odborné schopnosti a postavení na trhu práce.

Foto: archiv AMI Communications

Stážisté se mohou pobavit na vyhlášeném Pilsner Festu, ale také se podílet na jeho organizaci.

Článek

Letos běží již třetí ročník tohoto projektu, jehož iniciátorem je generální ředitel Plzeňského Prazdroje Douglas Brodman. Počet stáží se v minulých letech pohyboval kolem deseti, letos je navýšen na 26 míst rozdělených do výrobní i komerční části společnosti.

Základní informace

První kolo registrace účastníků proběhlo během listopadu loňského roku. Nyní probíhá druhé kolo náborového procesu. Studenti se mají možnost přihlásit do konce března. Téměř polovina míst ještě není obsazena.

Nástup na stáž je plánován od druhé poloviny června a stážista musí absolvovat v rozmezí června až září celkem padesát pracovních dní v režimu plného úvazku. Není nezbytně nutné absolvovat stáž v kuse, je možné ji přerušit krátkou dovolenou.

Komu je program určen

Letní stáže jsou určeny nadaným studentům 4. a 5. ročníků vysokých škol, kteří mohou a chtějí nejpozději rok po ukončení stáže nastoupit do Plzeňského Prazdroje na plný úvazek. Stěžejními požadavky na stážisty jsou dobrá angličtina slovem a písmem, řidičský průkaz, dobré prezentační a komunikační schopnosti a bezpochyby nadšení pro obor a práci v Plzeňském Prazdroji.

Jak se přihlásit

Prvním krokem je zaslání životopisu a motivačního dopisu přes portál www.prazdroj.jobs.cz. Zde si také uchazeč vybere konkrétní stáž, o kterou by měl zájem. Po uzávěrce registrace projdou vybraní uchazeči písemným testem intelektových schopností a ti nejúspěšnější budou pozváni na ústní pohovor s personalistou a vedoucím oddělení, ve kterém bude stáž probíhat. Na základě výběrového řízení a závěrečných pohovorů pak dostanou vybraní studenti formální nabídku absolvovat v létě stáž v Plzeňském Prazdroji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám