Hlavní obsah

Nejžádanějším zaměstnavatelem studentů je Škoda Auto

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto je opět nejžádanějším zaměstnavatelem v oblasti automobilového a strojírenského průmyslu a prvenství obhájila i v hlasování studentů technických oborů v kategorii ‚Technik‘.

Foto: Profimedia.cz

Mladoboleslavská Škodovka dlouhodobě podporuje mladé talenty.

Článek

Rozhodli o tom studenti, kteří se zúčastnili druhého ročníku ankety České studentské unie ‚ČeSU TOP zaměstnavatelé‘. Ankety se zúčastnilo přes 10 tisíc studentů z celé republiky, kteří měli možnost o nejlepším zaměstnavateli rozhodovat již od října loňského roku.

Největší průzkum mezi vysokoškoláky

Jedná se tak o největší zaměstnavatelský průzkum mezi vysokoškoláky v České republice. Vyhlášení výsledků proběhlo na Vysoké škole ekonomické v Praze a oceněno bylo celkem TOP 10 zaměstnavatelů z oblasti průmyslu a služeb. Ocenění z rukou studentů převzali zástupci Škoda Auto za oblast lidských zdrojů.

„Tohoto ocenění si velmi vážíme a jsme rádi za tak výborné umístění právě v kategorii „Technik“, která odráží názor studentů technických oborů. Získání, motivování a udržení si mladých techniků a IT specialistů je pro společnost Škoda Auto klíčové,“ uvedl Bohdan Wojnar, člen představenstva společnosti za oblast personalistiky.

Podporují mladé talenty

Mladoboleslavská Škodovka dlouhodobě podporuje mladé talenty a spolupracuje s řadou vysokých škol v tuzemsku i v zahraničí. V České republice se jedná například o spolupráci s ČVUT v Praze na společných výzkumných a vývojových projektech.

Příkladná spolupráce probíhá také s VŠB-TU Ostrava či s VUT Brno, kde každoročně zaujme společnost Škoda Auto svou atraktivní nabídkou spolupráce několik tisíc absolventů.

Reklama

Výběr článků

Načítám