Hlavní obsah

VIDEO: Burnout Paradise pro PC na ultra výkonné mašině

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Říká se, že když chcete otestovat hru až do morku kostí, měli byste ji ozkoušet na co nejvýkonnějším stroji. A to jsme během testování hry Burnout Paradise The Ultimate Box pro PC také udělali. Procesor Core i7 965 Extreme @ 3.2GHz se třemi kartami GeForce 280 GTX a 6GB RAM byl na testování ideální. Hru známou zatím jen majitelům X-Boxu 360 a Sony PS3 nyní okusí také majitelé PC a to hned v plné náloži všech datadisků.

Burnout Paradise na PC se třemi monitory a třemi grafickými kartamiVideo: Novinky

 
Článek

Burnout Paradise The Ultimate Box je speciální edice, která zahrnuje hru Burnout Paradise, již dříve vydané stahovatelné aktualizace obsahu Cagney a Bikes a zbrusu nový balíček Burnout Paradise Party. Jenže co hlavně - jde o absolutní premiéru hry Burnout na platformě PC. Novinka sice vychází i na platformách PS3 a XBOX 360, ale pouze na PC je lokalizovaná do češtiny.

Hra obsahuje podporu zobrazení na několika monitorech (k vidění na videu), grafiku ve velmi vysokém rozlišení, jemné vykreslení stínů a údajně i eliminaci rozmazání pohybujícího se obrazu, té jsme si ale v samém zápalu nestačili všimnout.

:. Jet se dá skoro každou cestou.

Zajímavostí je bezesporu nový, velmi odvážný model distribuce hry. Její plná verze je totiž ke stažení zdarma, hráč může hodinu hrát bez placení a následně se rozhodnout, zda si chce hru zakoupit online prostřednictvím online obchodu umístěného přímo ve hře. Rajská hudba pro uši počítačových pirátů? Také nám to tak zní, uvidíme, jak dlouho bude někomu trvat, než ochranu prolomí.

Co jistě nemůžeme nechat bez povšimnutí, je soundtrack. Kromě skupin jako Guns ´n Roses, Depeche Mode či Faith No More narazíme totiž i na vážnou hudbu. Že to zní hrozně poslouchat u destruktivní hry takové Uherské tance? Nám to připadá sladce dekadentní.

:. Hra Burnout Paradise se zatím PC vyhýbala.

Pokud se obáváte hardwarových požadavků, uvažujete tak trochu správným směrem. Čím lepší železo doma máte, tím lépe. Minimální hardwarové nároky jsou následující: Windows XP (SP2 nebo novější), procesor 2.8 GHz Intel Pentium 4 nebo podobný, 1GB RAM, grafická karta 128MB s podporou Pixel Shader 3.0 a internetové připojení pro online aktivaci a rovněž pro online hraní, alespoň 512kbps nebo rychlejší. Asi není třeba dodávat, že na této sestavě si hru zrovna neužijete.

A co že bude ve hře vaším úkolem? My jsme vám to opravdu ještě neřekli? Budete ničit, likvidovat a demolovat protivníky a zároveň závodit. Čekají na vás šílené skoky, zkratky či prorážení překážek, jednoduše arkáda, jak má být. Kromě volného pohybu po městě vás čekají závody v různých kategoriích, ale kdo by hrál singleplayer, když existuje internet. A multiplayer má být pořádným lákadlem této hry. Jaká bude realita, se dozvíme už tento pátek, kdy hra vyjde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám