Hlavní obsah

Trojlístek je kompletní. O2 začalo nabízet tarify s neomezeným internetem

Novinky, mif

Od pondělí mohou lidé pořizovat nové tarify od O2, které byly představeny minulý týden a které přináší neomezený přístup k internetu. Operátor tak dohání konkurenční nabídky T-Mobilu a Vodafonu, jež mohou lidé využívat již delší dobu.

Foto: Brendan Mcdermid, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Nové neomezené tarify se jmenují NEO, uživatelé mohou vybírat z několika různých variant. Lidé vždy získají neomezené volání, SMS zprávy a také internet – cena jejich měsíčního vyúčtování se bude odvíjet podle toho, jakou rychlostí budou chtít surfovat.

Nejlevnější tarif s neomezeným internetem vyjde na 1099 Kč. Případní zájemci nicméně musejí počítat s tím, že rychlost bude omezena na 5 Mb/s. Tarif s rychlostí 20 Mb/s pak vyjde na 1299 Kč. O2 nabízí klidně i rychlost až 300 Mb/s, ta však již případné zájemce vyjde na 1599 Kč.

Rychlost u poslední zmiňované nabídky je nicméně tak vysoká, že na ni dosáhnou uživatelé pouze v některých částech republiky v rámci sítě 4G+. Tento signál přitom není dostupný například ani v celé Praze.

Foto: repro O2

Tarify O2 NEO

Vyšší datové limity u dalších tarifů

O2 myslelo také na jedince, kteří neomezený internet nevyužijí. Společně s tarify NEO totiž operátor vylepšil také dřívější tarify FREE+, které stejně jako tarify NEO obsahují neomezené volání a SMS zprávy do všech sítí. Navýšeny u nich byly datové limity.

V nejpopulárnějším tarifu FREE+ Bronzový byl navýšen datový limit ze 3 GB na 4 GB, tarif zároveň o stokorunu zlevnil. „Do tarifu FREE+ Stříbrný přidáváme více než dvojnásobek dat – zákazníkům nově dáme 14 GB dat, aniž bychom měnili jeho cenu. Tento objem dat bohatě stačí i těm, kteří na internetu v mobilu tráví i několik hodin denně,“ prohlásil generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

Nové tarify včetně těch neomezených O2 nabídne nejvýhodněji v balíčcích O2 Spolu. Ty umožňují jednotlivcům, rodinám i početnějším skupinám flexibilně kombinovat různé služby.

„Všem zákazníkům O2 Spolu, bez ohledu na to, jakou kombinaci a počet služeb si vyberou, přidáme nejlepší sport bez časového omezení a k němu HBO zdarma až do léta 2020. Zákazníci tak budou moci sledovat nejpopulárnější české i světové filmy a seriály, ale třeba také výkony fotbalové Slavie v utkáních Ligy mistrů UEFA nebo české hokejové extraligy,“ popsal bonus ke všem balíčkům O2 Spolu Jindřich Fremuth.

Srovnání nových tarifů od O2 s paušálními nabídkami od T-Mobilu a Vodafonu naleznete v našem dřívějším článku.

Foto: repro O2

Tarify O2 FREE+

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám