Hlavní obsah

T-Mobile nadělí svým zákazníkům mobily za korunu, koupit ale musí dva

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ježíšek bude letos u T-Mobilu opravdu bohatý. Pokud se lidé v rámci vánoční kampaně rozhodnou zakoupit nový mobil, mohou získat druhý za korunu. Za symbolickou korunu mohou zákazníci získat také zařízení od Applu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Patrně nejvýhodněji nyní vychází u T-Mobilu přístroje od Samsungu. Lidé pořídí elektroniku z portfolia jihokorejského elektronického gigantu až o 7000 Kč levněji. Navíc mohou využít akce s druhým telefonem za pouhou 1 Kč, čímž se dostanou na celkovou úsporu až 14 000 Kč.

Pokud lidé koupí u magentového operátora některý z iPhonů společně s chytrými hodinkami Apple Watch, získají jedno ze zařízení také za 1 Kč. Jablečný smartphone společně s hodinkami je tak možné pořídit už od 12 999 Kč.

Levnější televizory, tablety i herní konzole

Dotované nejsou přitom pouze chytré telefony, ale také další elektronika, jako jsou tablety, televizory, herní konzole či notebooky. Díky vánoční akci je tak s hlasovým tarifem možné pořídit herní konzoli už od 999 Kč, notebook od 3021 Kč a televizor od 7721 Kč.

„Zatímco většina operátorů od dotací na nákup zařízení ustupuje, pro nás jsou nadále důležitou odměnou, kterou chceme pro naše zákazníky zachovat – ať už touží po novém telefonu, nebo potřebují spíš notebook či televizor,“ prohlásil Michal Podlucký, ředitel segmentu pro rezidentní zákazníky T-Mobilu.

Za každou službu 1000 Kč sleva. O2 vykoplo vánoční nabídku jako první

Mobil

Majitelé předplacených karet s hlasovým tarifem navíc před Vánocemi dostanou za každé dobití předplacenky částkou alespoň 250 Kč internetový balíček o velikosti 1 GB a neomezené volání do vlastní sítě na jeden měsíc zadarmo.

„Chceme, aby si naši zákazníci mohli se svými nejbližšími naplno užít nejen Vánoce, ale byli spolu ve spojení neustále. I proto jsme do vánoční nabídky zařadili také výhodný bonus za dobití nebo dárek v podobě ročního datového balíčku s 12 GB za 499 Kč,“ doplnil Podlucký.

V rámci vánoční akce mohou noví zákazníci Mobilu TV využít zvýhodněné ceny už od 99 Kč. K tarifu M či vyššímu navíc získají balíček HBO Základ na tři měsíce zdarma. Optický internet a DSL připojení pak pořídí zákazníci v nejvyšší rychlosti za 299 Kč na prvních šest měsíců od zřízení služby.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám