Hlavní obsah

Za každou službu 1000 Kč sleva. O2 vykoplo vánoční nabídku jako první

Tuzemští operátoři se pravidelně před Vánocemi předhánějí, kdo nabídne zajímavější akci. Jako první letos představilo svou nadílku O2, určena je pro nové i stávající zákazníky. Za každou službu, kterou mají nebo si aktivují, získají tisíc korun na nákupy.

Foto: Tatyana Makeyeva, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Vánoční kampaň startuje oficiálně až příští týden v pondělí, podmínky akce zveřejnilo nicméně O2 již nyní. „Chtěli jsme k letošním Vánocům přijít s odměnou pro stávající i nové zákazníky. Zároveň jsme se chtěli vyhnout složitým mechanismům a udělat čerpání benefitu pro našeho zákazníka pochopitelné a jednoduché,“ vysvětlila Silvie Cieslarová, ředitelka marketingu mobilních služeb v O2.

V praxi to podle ní funguje velmi jednoduše. „Čím více služeb má zákazník u O2, tím více benefitů v podobě tisícovky na produkty od nás získá,“ doplnila Cieslarová.

Nejlevněji prodává iPhony 13 T-Mobile. Z cenovky smaže až 7000 Kč

Mobil

Je tedy jedno, zda jde o předplacené karty, tarify se smlouvou nebo například o uživatele O2 TV – za každou službu získají stávající uživatelé 1000 Kč na nákupy v kamenné prodejně či internetovém obchodu O2.

Pokud si navíc během akce aktivují novou službu, dostanou také další slevu ve výši jedné tisícovky. Díky tomu mohou nabídku využít i noví zákazníci operátora.

Na mobily, tablety i notebooky

Slevy je následně možné využít na nákupy vybraných produktů, jde například o mobily, tablety, notebooky a sluchátka O2 Pods.

Jediným pravidlem je, že slevy na produkty se nesčítají a na jeden nákup je možné uplatnit pouze jednu slevu. Uživatelům ale nebráni nic v tom nakoupit prostřednictvím pěti různých objednávek pět různých produktů a na každý získat tisíc korun slevu, pokud tedy mají pět různých služeb.

Reklama

Související témata:

Související články

Drahé tarify? Politici si myjí ruce

Mobilní data u tuzemských operátorů jsou nadále neúměrně drahá, ukazuje porovnání s ostatními evropskými zeměmi. Podle politiků ale už není jiné cesty, než aby...

Výběr článků

Načítám