Hlavní obsah

Všechny mouchy vychytány. Skládací mobil od Samsungu může do prodeje

Novinky, ort

Už v dubnu se měl podle původních plánů začít prodávat první skládací smartphone s ohebným displejem od společnosti Samsung. Prodejní premiéra modelu Galaxy Fold ale byla nakonec kvůli porodním problémům odložena. Výrobce nyní oznámil, že všechny mouchy byly vychytány a přístroj se brzy objeví na pultech obchodů.

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Článek

Problémy řešil jihokorejský elektronický gigant ještě předtím, než se Galaxy Fold začal oficiálně prodávat. Nejprve tento futuristický telefon dostali recenzenti z různých světových médií, kteří takřka okamžitě informovali o problémech.

Ty se týkaly obrazovky a její nefunkčnosti. Buď se obraz přestal v určitých částech displeje úplně zobrazovat, nebo dotyková vrstva nereagovala korektně na přítlaky prstů. Ukázalo se, že obrazovka je velmi náchylná na poškození i při šetrném zacházení. Právě proto jihokorejský elektronický gigant uvedení modelu Galaxy Fold také odložil.

Změna nastala nyní, kdy jsou údajně všechny mouchy vychytány. Kdy přesně se na pultech obchodů novinka objeví, však výrobce zatím neprozradil.

Poničený Samsung Galaxy Fold

Co umí Galaxy Fold?

Novinka od společnosti Samsung má dva displeje – na vnější a vnitřní straně. Ten vnitřní není jenom ohebný, lze jej úplně přehnout. Galaxy Fold se otevírá hladce a přirozeně jako kniha a zavřít jej lze do zcela ploché a kompaktní podoby, což stvrdí uspokojivé zacvaknutí.

Při používání aplikací je možné rozbalením přístroje hladce přejít z menšího na větší displej. Uživatelé mohou navíc brouzdat po internetu, sledovat média, být ve spojení a plnit několik úkolů naráz, aniž by jim cokoli uniklo, protože mohou současně na větším displeji používat tři aktivní aplikace.

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám