Hlavní obsah

Po Vodafonu chystá nové tarify také O2. Novinky přinese také T-Mobile

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na nabídku neomezených tarifů od Vodafonu zareagovali i další operátoři, novinky pro zákazníky chystá O2 i T-Mobile. Nejmladší český operátor ve středu jako první představil nabídku nových tarifů s neomezeným datovým balíčkem. Lidé díky tomu budou moci využívat internet kdekoliv bez jakéhokoliv omezení a dalších poplatků navíc.

Foto: Lucas Jackson, Reuters

Ilustrační foto

Článek

„Po nedávném zdvojnásobení objemu dat v neomezených tarifech a vylepšení balíčků O2 Spolu plánujeme brzy představit revoluční nabídku mobilních tarifů, které budou mnohem lépe zohledňovat datové potřeby zákazníků,“ uvedla mluvčí O2 Lucie Jungmannová.

Konkrétnější však zatím být nechtěla. Připomněla pouze, že O2 v současnosti zákazníkům na e-shopu přidává 2 GB mobilních dat do neomezených tarifů a výraznou úsporu přinášejí také balíčky O2 Spolu.

T-Mobile patrně až po létě

Také T-Mobile chystá pro své zákazníky novinky. „Na vylepšení naší nabídky pracujeme neustále. A mohu prozradit, že i nyní něco chystáme,“ uvedla na dotaz Novinek mluvčí růžového operátora Martina Kemrová.

Sluší se připomenout, že právě T-Mobile nemusí rozhodně s novou nabídkou pospíchat. Připravil si totiž na léto velmi zajímavou akci pro všechny své zákazníky, kdy jim dá neomezený datový balíček zadarmo – a to majitelům předplacenek i tarifním zákazníkům. Balíček bude možné využít od čtvrtka.

Jedinou podmínkou je mít již aktivní jakýkoliv datový balíček. Od čtvrtka bude stačit v aplikaci Můj T-Mobile aktivovat nový balíček s názvem Neomezená data na léto. Balíček s neomezeným datovým limitem přitom bude platný po dobu 30 dní a je možné jej aktivovat opakovaně.

Akce s neomezeným datovým balíčkem bude platit až do konce srpna. Lze tedy předpokládat, že novou nabídku tarifů přichystá T-Mobile až po létě.

Vodafone již novou nabídku ukázal

Vodafone nabídku neomezených tarifů představil ve středu, platná je stejně jako v případě T-Mobilu od čtvrtka. Nejmladší český operátor se místo časově omezené nabídky vydal cestou nových mobilních tarifů s neomezeným datovým balíčkem.

Ceny tarifů s neomezeným internetem sice startují na 599 Kč, platí to ale pouze v případě, že k tomu máte přikoupený právě zmiňovaný internet na doma a zároveň že budou službu využívat alespoň čtyři lidé. Dohromady pak takový balíček s tarifem vyjde na 2795 Kč.

Pokud takovou nabídku budou využívat dva lidé, cena celého balíčku s dvěma SIM kartami a neomezeným internetem na doma bude 2396 Kč.

Jednotlivec si bohužel neomezený internet pořídit nemůže. Vodafone totiž tarify nabízí pouze jako tzv. multiSIM nabídku, která propojuje mobilní i pevné internetové připojení a využít ji může rodina, firma či parta přátel.

Foto: archív operátora

Nabídka tarifů Vodafone Neomezený

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám