Hlavní obsah

Extrémně odolný telefon za 2600 Kč dokáže pracovat i pod vodou

Novinky, zgl

V České republice se začal prodávat nový chytrý telefon CAT B25. Novinka se nesnaží uživatele ohromit výborným dotykovým displejem ani exkluzivním vzhledem. Místo toho nabízí extrémně odolné tělo, kterému nevadí pády, prach ani voda.

Foto: Caterpillar

CAT B25

Článek

Telefon CAT B25 má klasickou konstrukci, kde jsou tlačítka umístěna pod dvoupalcovým displejem. Kromě obyčejného číselníku je telefon možné ovládat také pětisměrným kurzorem. Přístroj je schopný pracovat se dvěma SIM kartami najednou.

Foto: Caterpillar

Zadní strana telefonu CAT B25

Hned na první pohled novinka zaujme masivními gumovými chrániči po celém svém obvodu. Ty telefon chrání před pády a tvrdými nárazy. Certifikace IP 67 pak zaručuje, že přístroj odolá špíně, prachu a mrazu. Dokonce může být až po dobu 30 minut bez jakékoliv újmy ponořen do vody do hloubky až jeden metr.

Doporučená prodejní cena telefonu CAT B25 činí 2990 Kč. Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, je však novinku možné zakoupit u tuzemských prodejců už za 2590 Kč.

Pádům a vodě odolají také chytré telefony

Stejnou odolnost jsou v dnešní době schopny nabídnout také chytré telefony. Příkladem je CAT B10, který stejně jako model CAT B25 nabízí certifikaci IP 67, navíc je ale vybaven výkonným hardwarem a dotykovým displejem.

Foto: Caterpillar

CAT B10

Srdcem odolného chytrého telefonu je procesor Qualcomm s frekvencí 800 MHz. Přístroj je možné ovládat díky 3,2palcovému dotykovému displeji s rozlišením 480 x 320 obrazových bodů. Ten je pro lepší ochranu vybaven bezpečnostním sklem Asahi Strengthened Glass.

Foto: Caterpillar

Kvůli odolnému tělu je smartphone CAT B10 poměrně široký

Oficiální cena smartphonu CAT B10, který stejně jako model CAT B25 dokáže pracovat se dvěma SIM kartami najednou, je stanovena na 8990 Kč. U českých obchodníků jej je ale možné sehnat už za 7 828 Kč, vyplývá z informací nákupního rádce Zboží.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám