Hlavní obsah

Čeští prodejci nabízejí Samsung Galaxy S III mini dřív než samotný výrobce

Novinky, mif

Společnost Samsung plánuje na trh oficiálně uvést svůj nový chytrý telefon Galaxy S III mini až v průběhu příštího měsíce. U prvních tuzemských prodejců je však možné novinku předobjednávat již nyní, ceny startují na 8600 Kč. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III mini

Článek

Samsung Galaxy S III mini je možné podle Zboží.cz aktuálně zakoupit u bezmála 20 prodejců. Žádný z nich však zatím nemá novinku fyzicky skladem a jisté ani není, kdy přesně bude k dispozici. Ceny se pohybují od 8642 Kč do 9320 Kč.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III mini

Galaxy S III mini má čtyřpalcový displej s rozlišením 480 x 800 obrazových bodů. Větší model bez přídomku mini je vybaven 4,8palcovým dotykovým panelem (1280 x 720 pixelů). Srdcem novinky je dvoujádrový procesor Cortex-A9 s taktem 1000 MHz. K dispozici je také 1GB operační paměť a 8GB vestavěné uložiště, podporovány jsou i paměťové karty.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III mini

Ve výbavě nechybí ani Wi-Fi, Bluetooth, GPS či NFC. Vestavěný fotoaparát má rozlišení pět megapixelů a je vybaven automatickým ostřením a bleskem. Samozřejmostí je možnost natáčení videa v rozlišení 720p.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Novinku pohání operační systém Android. Zaujmout zákazníky se přístroj snaží také technologií S-Voice, která umožňuje prostřednictvím hlasu vyhledávat informace a komunikovat s přístrojem. Smart stay zase dokáže rozeznat, jakým způsobem přístroj používáte, a podle toho jej nastavit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám