Hlavní obsah

Aplikace Mapy.cz je nově určena i pro chytré telefony s Windows

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz uvedla novou verzi aplikace Mapy.cz, která je určena pro chytré telefony s operačním systémem Windows Phone 7 (WP7) od Microsoftu. Již dříve firma uvedla stejnou aplikaci pro Android, iOS a Symbian.

Foto: Novinky

Mapy.cz pro Windows Phone

Článek

Nový program Mapy.cz je připraven i na příchod nových Windows. „Aplikace je připravena již pro nejnovější verzi Windows Phone 7 Mango, která přináší zhruba na 500 vylepšení stávajících WP7. Mobilní telefony s WP7 se již prodávají, telefony s aktualizací Mango budou dostupné na trhu do konce letošního roku,“ uvedl Lukáš Pulda, produktový manažer Seznamu.

„Majitelé těchto telefonů tak už nyní mohou využít aplikaci, aby našli body zájmu ve svém blízkém okolí – tedy nejbližší bankomaty, restaurace a další praktická místa. Chybět nebudou ani klasické funkce, jako je vyhledávání, přepínání mapových podkladů včetně vrstev,“ konstatoval Pulda.

Podle něj si ale na některé funkce budou muset majitelé telefonů s WP7 ještě počkat. „Patří k nim například plánování tras. Na doplnění všech služeb, které mohou uživatelé znát z ostatních podporovaných platforem, pracujeme,“ dodal.

Aplikace Mapy.cz je dostupná pro více než 170 typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout aplikaci Mapy.cz můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám