Hlavní obsah

K iPhonu jde připojit už i golfová hůl

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Speciálně pro golfisty, kteří si nejsou jisti svým patováním na greenu, je určena nová aplikace iPing pro chytrý mobilní telefon iPhone. Šikovný program dokáže analyzovat všechny okolní faktory a poradí, jak zahrát míček co nejlépe. Upozornil na to server Übergizmo.

Článek

Aplikace iPing se neobejde bez speciálního plastového stojánku, který se jednoduše připevní ke golfové holi. Do něj pak stačí iPhone jednoduše zasunout. I když nemá stojánek žádné speciální pojistky, telefon v něm drží až překvapivě pevně.

Podle tvůrců je důležité používat aplikaci iPing nejen při turnajích, ale také během tréninku. Čím častěji program používáte, tím přesněji dokáže analyzovat veškeré prvky hry, aby vyhodnotil nejlepší taktiku hry.

Aplikace iPing je již dostupná pro iPhone a iPod Touch v internetovém obchodě iTunes zcela zdarma. Kdy se v České republice začne prodávat stojánek na golfovou hůl, zatím není známo.

Parné dny s iPhonem

Výrobci se předhání v tom, kdo nabídne pro iPhone zajímavější příslušenství. Jedním z posledních hitů je unikátní ventilátor, který se k telefonu připojuje pomocí dokovacího konektoru. Proti rozměrům tabletu i mobilu je ale novinka baculatější, a tak ji není možné nosit neustále přidělanou k zařízení.

Foto: Novinky

Ventilátor pro iPhone

Foto: Novinky

Ventilátor pro iPhone

Plastové tělo chladiče je vybaveno otočným kloubem, který umožňuje nastavit proudění vzduchu přesně takovým směrem, jakým potřebujete. Například při umístění na stůl může ventilátor foukat vzhůru, pokud jej ponesete v ruce, nejspíše upřednostníte přímé nasměrování.

Novinka se již nyní prodává v Japonsku a Americe za cenu v přepočtu okolo 250 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám