Hlavní obsah

Zběsilá akce Borderlands 3 má na kontě miliony prodaných kopií

Novinky, abr

Za prvních pět dní se prodalo úctyhodných pět milionů kopií pokračování populární série Borderlands. Vzhledem k tomu, že tento zběsilý akční titul šel do prodeje už v polovině září, v současnosti budou zcela jistě prodeje ještě citelně vyšší.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Článek

A není se čemu divit, trojka nabízí celou řadu lákadel. Fanoušci se opět mohou těšit na postapokalyptické akční RPG, ve kterém budou hrát prim miliony zbraní. Zároveň se vracejí všechny oblíbené postavy, které se objevily v minulých dílech. Chybět nebude dokonce ani bláznivý robot Clap-Trap. I toto nové dobrodružství bude naplněné chaosem, v němž se zorientují jen ti nejotrlejší hráči.

Upoutávka na hru Borderlands 3Video: archív tvůrců

Samozřejmostí jsou nové světy i nepřátelé, se kterými se hráč bude potkávat jako představitel jednoho ze čtyř nových Vault Hunters. Každá hlavní postava přináší propracované stromy dovedností, schopností a možností přizpůsobení.

Hrát můžete na vlastní pěst proti umělé inteligenci, případně se s nejkrutější sektou v celé galaxii utkat v kooperativním módu až pro čtyři hráče. Na jedné konzoli mohou hrát sice pouze dva jedinci, ale v režimu on-line se počítá až se čtyřmi.

Borderlands 3 je k dispozici prakticky pro všechny platformy, konkrétně pro PC, PS4 i Xbox One. Případní zájemci za základní verzi zaplatí 1799 Kč, v prodeji se nicméně objeví také o 800 Kč dražší edice obsahující sběratelský obsah navíc.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám