Hlavní obsah

Hráče PlayStationu bude lákat Batman a Darksiders III

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Sony odhalila tituly, které mohou v září získat hráči v rámci služby PS Plus. Během prvního měsíce nového školního roku se fanoušci televizní konzole PlayStation 4 mohou těšit na Batman: Arkham Knight a Darksiders III.

Upoutávka na hru Batman: Arkham KnightVideo: Rocksteady

 
Článek

Nové hry bude možné oficiálně stahovat od úterý 3. září. Platí to i v případě slavného hitu Batman: Arkham Knight, který si premiéru odbyl již v roce 2015. Pokud vám tento napínavý závěr arkhamské série o netopýřím muži unikl, rozhodně jej můžeme doporučit.

V titulu od společnosti Rocksteady se vrací Scarecrow, aby sjednotil nejnebezpečnější padouchy města Gotham a zničil Temného rytíře jednou provždy. O akci a napětí tedy rozhodně nebude nouze.

V ulicích města Gotham budete svištět v unikátní verzi Batmobilu, která bude prošpikovaná nejnovější technologií – vyzdvihnout si zaslouží rychlý režim Pursuit či bojový režim Battle. Oba přijdou vhod, ať už se postavíte proti jakémukoliv padouchovi – stát proti vám bude Harley Quinn, The Penguin, Two-Face, The Riddler a další.

Foto: David Ryneš, Novinky

Temný rytíř

V kůži jezdkyně apokalypsy

Druhým titulem, který v rámci PS Plus majitelé konzole od Sony mohou získat, je Darksiders III. V něm se hráči převtělí do role Fury, jedné ze čtyř bájných jezdkyň apokalypsy. Chybět vám přitom nebude věrný bič, využít budete moci také kouzelné schopnosti hlavní představitelky.

Ve třetí kapitole této akčně-dobrodružné série od společnosti Gunfire Games budete moci postupně odemknout všechny schopnosti a pohybové dovednosti Fury. Chybět samozřejmě nebudou ani nové zbraně.

Vystopujte sedm Smrtelných hříchů a všechny je spolu s jejich posluhovači rozsekejte na maděru. Vrhněte se po hlavě do soubojů s bossy ve snaze nastolit řád v postapokalyptickém světě.

Foto: archív tvůrců

Darksiders III

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám