Hlavní obsah

Zájem hráčů je obrovský, tvůrci Poldy 7 vybrali už přes milion korun

Novinky, abr

Do konce crowdfundingové kampaně na podporu Poldy 7 zbývá ještě necelý měsíc. Přesto je zájem hráčů tak obrovský, že tvůrcům poslali již více než milion korun. S takovou sumou přitom vedení studia Zima software původně ani nepočítalo.

Tvůrci lákají na hru Polda 7Video: archív tvůrců

 
Článek

Na Hithitu je možné přispívat od konce června. „Naším cílem je vytvořit sedmé pokračování této hry. Bohužel již nemáme dostatek financí na vývoj dalšího dílu, a proto to chceme zkusit zde, je to pro nás poslední možnost, jak tuto hru oživit. Věříme, že Polda má stále spoustu fanoušků, kteří budou ochotni nového Poldu podpořit,“ přiznali tvůrci.

Tvůrci tehdy požádali fanoušky o podporu ve výši 400 000 korun, aby mohli sedmý díl dokončit. Tato částka se nakonec vybrala už za pár hodin.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Polda 6

Z původních 45 dní nyní do konce crowdfundingové kampaně zbývá 29 dní. A již v pátek ráno počítadlo vybraných peněz ukazovalo částku 1 011 973 Kč, přispělo doposud 794 lidí. Vzhledem k tomu, že kampaň bude pokračovat ještě více než tři týdny, bude nakonec vybraná suma pravděpodobně citelně vyšší.

Podle tvůrců bude sedmý díl graficky v podobném duchu jako šestý. „Účast na projektu přislíbil vynikající výtvarník Karel Kopic. V předchozím díle si mnoho z vás stěžovalo na přílišnou jednoduchost, budeme se proto snažit, aby tento díl trochu více potrápil vaše mozkové závity,“ prozradili.

Konec prázdnin se nestihne. Mafia: Definitive Edition vyjde později

Hry a herní systémy

„Příběh se bude točit okolo mimozemského letadla a festivalu zvaného Celebritycon. To je místo, kde se schází mnoho světových celebrit. Budeme je tedy parodovat a dělat si z nich legraci. Nakonec Pankrác opět vyřeší složitý případ a zachrání svět,“ uzavřeli tvůrci.

Polda 6 se stále ještě nabízí v obchodech za necelých 300 Kč. Sedmičku získá každý, kdo přispěje na Hithitu částkou alespoň 449 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Polda 6

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám