Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Real Bowling - bowling na počítači

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento sport s koulemi a kuželkami si v poslední době získává čím dál tím větší popularitu. Není proto divu, že najdeme i jeho počítačová zpracování.

Článek

To, s názvem Real Bowling, nevyniká ani tak svou realističností, jak slibuje název, ale podařenou grafikou. Ta má za následek poněkud větší instalační soubor, než by bylo v takovém případě obvyklé.

Principy samotného bowlingu nemusím snad nikomu vysvětlovat, stačí pouze shodit co nejvíce kuželek během dvou pokusů, ideálně pak všechny během jednoho. Taktéž nemá smysl nějak podrobněji zabředávat do ovládání, které zde probíhá pomocí myši, protože je natolik intuitivní, že ho pochopíte sami bez jakýchkoli větších obtíží.

Ve hře na vás čekají tři různá prostředí a dva herní módy. V tom prvním se s živým spoluhráčem střídáte u jednoho počítače, v tom druhém pak soupeříte proti počítači.

V obou případech se do hraní vkrádá mírný stereotyp. Není to však chyba hry, ale zjevný fakt, že každá simulace je méně zábavná než realita.

DOWNLOAD, homepage, 5.9 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Tank'd - tankové bitvy

Když je pod nějakou hrou podepsán tým studentů z Digipenu, už dopředu to značí kvalitní zábavu. Jak se jim podařilo ztvárnit nemilosrdné tankové bitvy?

Hrajeme zdarma: TPS Crisis - povedená skákačka

Plošinovky v poslední době jako by byly na ústupu. O to více potěší každý povedený kousek. Nenechejte se však zmást líbivou grafikou, hra je po všech stránkách...

Výběr článků

Načítám