Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Rad-Challenge 07 - adrenalinový sjezd na kole

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Najít mezi tou záplavou her zdarma nějakou, která by se věnovala cyklistice a navíc s alespoň obstojnou kvalitou, je skoro zázrak. Ale i ty se dějí, a proto se dnes s jedním takovým titulem setkáváme.

Článek

Vzpomínáte ještě na Ski-Challenge? Ačkoli tato hra přišla s jednoduchým námětem a to co nejrealističtěji zpracovat sjezd na lyžích na nějaké světoznámé trati, díky perfektní grafice, realistickému fyzikálnímu modelu a možnosti sdílet s ostatními své výsledky přes internet z ní udělaly herní hit.

Teď má k něčemu podobnému našlápnuto i Rad-Challenge. Opět zde můžeme narazit na grafiku srovnatelnou s mnohými komerčními tituly, stejně tak na vyvážený fyzikální model. S ním si užijete mnoho zábavy hned napoprvé (zvláště pády jsou velice vydařené) na to, abyste zajeli čas a zapsali se s ním mezi ty nejlepší závodníky, však budete muset dlouho a intenzivně trénovat.

Bez registrace máte k dispozici pouze základní trénink. Stačí však vyplnit pár základních údajů a dostanete přístup k prozatím jediné trati. Ta je však dost dlouhá na to, aby se vám hned neomrzela a dá se očekávat, že brzy k ní přibudou další.

DOWNLOAD, homepage, 33 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Naval Strike - letecké bitvy

Sami se svým letadlem se vznášíte nad širými vodami oceánu. Když tu náhle pod sebou spatříte loď, jež má být zničena - ovšem tak jednoduché to nebude, protože...

Hrajeme zdarma: Rider 2 - výlet do Tokia

Připadá vám, že je dopravní situace ve vašem městě totálně zmatená a na hranici kolapsu? Pak se třeba zkuste v této hře projet po Tokijských ulicích. Možná...

Výběr článků

Načítám