Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ping Pong – stolní tenis trochu jinak

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento sport nebývá mezi tvůrci počítačových her příliš oblíbený, a tak kdo si jej chce užít, může vzít za vděk i tímto poněkud netradičním zpracováním.

Článek

Proč netradičním? Protože grafické zpracování ze všeho nejvíce připomíná herní pravěk, tedy dobu osmibitů. Někomu se může zdát úchylné v době dnešních obrovských monitorů se skvělým rozlišením na nich honit pár barevných čtverců, ale pro mnohé to znamená hezký nostalgický výlet do minulosti.

Nečekejte tedy žádnou ultra přesnou simulaci, kde ani jeden z přírodních zákonů mající vliv na trajektorii míčku nezůstane opomenut, ale spíše jednoduchou hříčku na odreagování, kde si můžete jen tak zapinkat. K tomu vám bude asistovat počítačem řízený protivník, kterého se budete snažit udolat rozdílnou volbou strategie a taky za použití čtyř různých úderů.

Protože má počítačový oponent správně nastavenou úroveň dokonalosti (musíte nějakou dobu trénovat, než se vám jej podaří přemoct), může se z této jednoduché hříčky stát i docela solidní zábava.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám