Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Paintball 2 - barevné střílení

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O paintballu jako o velice populárním a moderním sportu dnešních dnů jste už určitě slyšeli a možná si ho chcete i vyzkoušet. Než začnete utrácet za drahé vybavení, zkuste zahrát tento titul, který hru celkem věrně simuluje.

Článek

Na úvod je třeba podotknout, že Paintball 2 je čistě multiplayerová hra, stejně jako je například Counter-Strike. Budete tedy potřebovat solidní připojení k internetu, hlavně co se doby odezvy týče. Po instalaci se pak můžete připojit k některému z desítek serverů a začít hrát.

Na první pohled snad ani nepoznáte, že nepaříte nějakou z běžných 3D akcí. Budete se kochat na freewarovou hru velice pohlednou grafikou - než dojde k prvnímu kontaktu s nepřítelem. Stejně jako ve skutečnosti i zde platí, že jeden zásah se rovná konci hry. Oproti jiným střílečkám, ve kterých svým tělem pochytáte celý zásobník olověných projektilů, šlehnete si lékárničku a vesele pobíháte dál, je to zásadní rozdíl, který vás přinutí přehodnotit svoji strategii velice zásadním způsobem.

Nápad předělat paintball je vskutku chvályhodný a ještě chvályhodnější je jeho zdařilé zpracování. Pokud tedy disponujete kvalitním připojením k internetu, nad ničím už neváhejte. K dispozici jsou i verze pro Linux.

DOWNLOAD, homepage, 21 MB, 9/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám