Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Deadly Stars - výtečná střílečka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vesmírné střílečky jsou velice svébytným žánrem. Ačkoli neustále opakují totéž a jen se snaží vylepšovat grafiku a ostatní efekty, vždy si najdou své příznivce.

Článek

A pevně věřím, že Deadly Stars jich najde mnoho a mnoho, protože prakticky nejde najít noc, co bychom mohli hře vytknout. Tedy až na zmiňovaný fakt, že se jedná o další vesmírnou střílečku v nekonečné řadě.

Začněme třeba hratelností. Ta je na tak vysoké úrovni, že si se slzou v oku vzpomenete na staré pecky jako byl Xenon 2 nebo R-Type. K tomu všemu se navíc přidá úchvatná grafika, která dokáže pořádně vytížit i silnější stroje. Ale vězte, že výsledek bude stát za to - nádherné proplouvání prostorem, úchvatné pozadí a dech beroucí výbuchy za to rozhodně stojí. Jako třešinka na dortu pak působí příběh táhnoucí se napříč celou hrou.

Podtrženo, sečteno Deadly Stars by neměla uniknout žádnému příznivci žánru stejně tak jako zájemcům o opravdu kvalitní pařbu.

DOWNLOAD, homepage, 19 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Coaster Rider - šílená jízda

Zábavní parky a jejich hlavní atrakce přitahují každoročně milióny návštěvníků. Chcete si vyzkoušet nejenom jízdu na horské hře, ale také její konstrukci?...

Hrajeme zdarma: Delivery King - rozvoz jídla

Ano, i zdánlivě tak nezajímavá činnost, jako rozvážka jídla se dá zpracovat do podoby počítačové hry. A když se do všeho připletou ještě slibovaní marťani,...

Výběr článků

Načítám