Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Bobble Puzzle - barevné balónky

Novinky, Radovan Blažek

I když takovéto hry všichni dobře známe, vždy se k nim budeme rádi vracet. Je to prostě klasika klasičtější než Solitare v pracovní době.

Článek

Ptáte se o čem mluvím? O takové té hře, ve které jakoby od stropu visí barevné balónky a vy do nich zespodu střílíte další. Pokud se stane, že se tam nahoře sejde více kuliček stejné barvy, zmizí pak v nenávratnu. Dobře se toho dá využít, když strefíte nějakou, na které ostatní visí. To se pak utrhne celý kus a padá dolů se stejnou grácií, jako obliba vládní strany.

Normálně bývá tento druh vyšperkován různými grafickými serepetičkami, barevnými pozadími, všelijakými efekty, dokonalou hudbou a podobně. Ne však zde. Sterilní černé pozadí nedoplňují nijak zajímavě vypadjící koule, dělo dole neobsluhuje žádná roztomilá postavička, hudba se brzy omrzí. Možná ale právě to se může někomu líbit. Tomu, kdo nehledá přemíru naoko líbivých efektů, ale chce si naopak užít jen hru.

DOWNLOAD, homepage, 1.1 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Broken Knuckles - nutná obrana

Jste frustrováni současným právním systémem, v němž jsou práva útočníka důležitější než bezpečí napadeného? Pak vyzkoušejte tuto bojovou hru. Za vyražené zuby...

Výběr článků

Načítám