Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Broken Knuckles - nutná obrana

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste frustrováni současným právním systémem, v němž jsou práva útočníka důležitější než bezpečí napadeného? Pak vyzkoušejte tuto bojovou hru. Za vyražené zuby nebo zlomenou ruku vás v ní k soudu nikdo nepožene.

Článek

Celé to svým vzezřením i průběhem připomíná klasické automatové mlátičky. Jen si tak v klidu vykračujete po hezky vyasfaltované silnici, ale nejspíš zabloudíte do nějaké špatné čtvrti. Nepoznáte to podle toho, že se zvýší koncentrace zastaváren a nonstopů, ale podle ran, které začnou dopadat na nejrůznější části virtuálního těla.

Normálně by bylo dobré utíkat anebo doufat, že automat na kávu na policejní stanici zahlásí poruchu, což přinutí její zaměstnance vydat se do ulic. Ale ne tady - stačí jen zjistit, která klávesa spouští který úder a můžete jednoduše začít hájit svoje práva sami.

A tak postupujete dál a dál, nepřátel neubývá, ba právě naopak. A ve chvíli, kdy se z kategorie nutná obrana dostanete ke genocidě, začne hra trochu nudit. Před tím ovšem uplyne pěkných pár desítek minut.

DOWNLOAD, homepage, 13.8 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: SM Word - zakřičte si

Máte někdy při práci pocit, že vás strašně štve a že ji nenávidíte? Tak jí to řekněte. Pořádně nahlas. Seřvěte ji. Tedy aspoň v dnešní hře.

Výběr článků

Načítám