Hlavní obsah

HRA: Speed Trasher - adrenalinový sport

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedete na skateboardu, zavěšeni za autem a přeskakujete auta jedoucí v protisměru. Zdá se vám to jako hloupost? V dnešní hře rozhodně ne.

Článek

Nějaký ten adrenalinový sport patří k života každého pořádného tvrďáka. A když už vás přestane bavit obyčejné ježdění na skateboardu, kolečkových bruslích nebo BMX jen tak v oploceném areálu, můžete se sebrat a vyrazit do ulic, kde už je jízda o poznání zábavnější, leč nebezpečnější.

Nechcete-li tedy skončit ve věznici, nemocnici nebo rovnou márnici, bude lepší zůstat sedět u počítače a zapařit nějkou podařenou hru - třeba právě Speed Trasher. Ocitnete se zde na laně za autem, vtip je v tom, že neřídíte auto, nýbrž jedete na skateboardu. Až naberete rychlost, můžete pěkně poděsit ostatní řidiče, že začnete skákat přes jejich auta - čím delší skok, tím víc bodů. Prakticky vzato, neovládáte skateboardistu, ale řidiče vlečného auta. Ten musí dávat pozor kam jeden, protože jeho přívěs za ním kmitá. Naštěstí tak pravidelně, jako by se jednalo o kyvadlo u hodin.

Etapy přeskakování aut se střídají s místy, kde se naopak musíte vyhýbat dírám a nepořádkům na silnici, vše je pak završeno zběsilou honičkou s policií. Grafika je jednoduchá, skoro až dětská, což nevadí. Hlavní je zábava a ta Speed Trasheru rozhodně cizí není.

DOWNLOAD, homepage, 1.3 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Dr. Doc - lékařem v akci

Lékař obvykle nebývá typickým hrdinou akčních her, proto můžeme tento titul označit za relativně originální. Půjde v něm o míchání léků a boj proti krvelačným...

HRA: Drops of Light - náročná logika

Dobrých logických her, které by nebyly příliš jednoduché, dnes už moc není. O to více mohou všechny fanoušky náročného přemýšlení potěšit dnešní hrátky...

HRA: Icy Tower - roztomilé skákání

Obvykle nebývá uvedení nové verze hry důvodem, abychom o ní opakovaně psali, ale Icy Tower je natolik povedený a zábavný titul, že uděláme výjimku,...

Výběr článků

Načítám