Hlavní obsah

gtg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

bgz

Článek

Pamatujete na film Střihoruký Edvard? Tam hlavnímu hrdinovi čouhala ze zápěstí různá ostří, což bylo praktické například při stříhání živého plotu. A ačkoli by se s podobnou výbavou dal udělat docela solidní masakr kdekoli, kde se zdržuje víc lidí pohromadě, a z filmu by se tak stal zajímavý horor, Edvard byl mírumilovné stvoření, které těžce neslo, když jen někoho škráblo. A to se stávalo poměrně často, takže mě ještě teď bolí u srdce při vzpomínce na jeho smutné oči.

Hlavní hrdina této hry má podobný problém, akorát má místo končetin kulomety. Jistě z toho má také deprese a taky se ptá, proč je jiný než ostatní, ale jaksi nemá čas projevovat své city, protože se na něj valí hromada nepřátelských bytostí. Dokonce ani chudáček nemůže chodit a musí se přesouvat pomocí proudu kulek odrážených od země. Ale někdy se mu díky tomu podaří i vzlétnout. A tak si poletuje a poskakuje a jestli neumřel, střílí tam dodnes.

DOWNLOAD, homepage, 1.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Noisy Mountain - krvavý příběh

Pro milovníky všech tělních tekutin tu máme další hru, jejíž dominantní barvou je červená. Odkud se vzala a proč musíte zjistit sami v této vskutku strašidelné...

Hrajeme zdarma: Veck - zmatek nad zmatek

Futuristická, barevná a hodně zběsilá. Tak by se dala nejlépe charakterizovat abstraktní střílečka vzešlá ze soutěže vývojářů.

Hrajeme zdarma: Broken Knuckles - nutná obrana

Jste frustrováni současným právním systémem, v němž jsou práva útočníka důležitější než bezpečí napadeného? Pak vyzkoušejte tuto bojovou hru. Za vyražené zuby...

Výběr článků

Načítám