Hlavní obsah

E3 2015: Heroes of the Storm dostane nové hrdiny ze světa Diabla

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci videoherní výstavy E3 se rozhodl gigant Blizzard Entertainment také zviditelnit a ukázal pořádnou ukázku z nového battlegroundu do multiplayerové akce Heroes of the Storm. Mimo to také oznámil nové bojovníky ze světa Diabla, za které budou moci hráči hrát.

Foto: Blizzard Entertainment

Ukázka ze hry Heroes of the Storm – Battlefield of Eternity

Článek

S tím, že přijde vlna obsahu ze světa Diabla do Heroes of the Storm, to myslel Blizzard doopravdy vážně. Battlefield of Eternity (Bojiště věčnosti) je nový battleground – mapa, na které probíhá souboj temných sil s těmi světlými. Uprostřed mapy bojují dva andělé. Pomoci jim zdolat jeden druhého hráči samozřejmě mohou, a pokud tak učiní a odrazí útok nepřátelského anděla, tak se ten spřátelený přidá na jejich stranu a pomůže ničit základnu nepřátelského týmu.

Upoutávka na Heroes of the Storm - The Eternal ConflictVideo: Blizzard Entertainment

Další novinkou v rámci soustředění na přidávání obsahu ze světa Diabla také Blizzard oznámil tři nové hrdiny. Jeden z nich je podpůrný Monk (mnich), který díky svým šaolinským schopnostem bude jak zasazovat drsné rány soupeřům, tak i léčit své spolubojovníky.

Poté se do Nexusu připojí také Král Leoric, známý z třetího Diabla. Ten se bude soustředit hlavně na udělení velkého poškození nepřátelského týmu, ale i po smrti dokáže v přízračné podobě znepříjemnit hraní zpomalováním nepřátel. A jako poslední se ukáže již potvrzený Butcher (Řezník), kterého hráči znají už od prvního dílu Diabla. Více o Heroes of the Storm v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám