Hlavní obsah

Dvě premiéry v jeden den. Do prodeje míří NHL 20 a Borderlands 3

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dvě zajímavé hry si odbyly prodejní premiéru v pátek. Společnost Electronic Arts uvedla na pulty obchodů nové pokračování hokejového simulátoru NHL 20, dalšího dílu se dočkala také zběsilá komiksová akce Borderlands.

NHL 20Video: archív tvůrců

 
Článek

Podle zveřejněné ukázky působí hokejové hvězdy v novém ročníku NHL zase o něco věrohodněji. A to navzdory tomu, že celá hra běží ještě na starém enginu. Přiblížit celou akci více realitě se podařilo především díky celé škále charakteristických střel, které se budou lišit podle jednotlivých hráčů. K dispozici bude podle tvůrců více než 45 nových typů střel, což by mělo srdce hokejového fandy rozhodně potěšit.

Za pozornost stojí také nový mód Eiminator, ve kterém vítěz bere vše a v němž se soupeřům postavíte sami, nebo v týmu s přáteli. V praxi půjde o velký turnaj ve stylu battle royale, ve kterém budou moci všechny hvězdy dát svůj individuální styl na odiv celému světu.

Foto: archív tvůrců

NHL 20

Foto: archív tvůrců

NHL 20

Pokud pravidelně kupujete NHL každý rok, potěší vás jistě také informace, že celou hrou budou provádět dva noví moderátoři. Hlášky, které jsme slýchali rok co rok, tak konečně dostanou nový šmrnc.

NHL 20 vyšlo ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One, varianta pro PC již tradičně není k dispozici. Fanoušky televizních konzolí bude nový díl stát 1799 Kč.

Postapokalyptické akční RPG

Za úplně stejnou sumu je možné koupit také titul Borderlands 3, který si dnes odbyl prodejní premiéru a který je k dispozici pro PC, PS4 i Xbox One. Případní zájemci za základní verzi zaplatí 1799 Kč, v prodeji se nicméně objeví také o 800 Kč dražší edice obsahující sběratelský obsah navíc.

Fanoušci se opět mohou těšit na postapokalyptické akční RPG, ve kterém budou hrát prim miliony zbraní. Zároveň se vrací všechny oblíbené postavy, které se objevily v minulých dílech. Chybět nebude dokonce ani bláznivý robot Clap-Trap. I toto nové dobrodružství bude naplněné chaosem, ve kterém se zorientují jen ti nejotrlejší hráči.

Borderlands 3Video: archív tvůrců

Samozřejmostí jsou nové světy i nepřátelé, se kterými se hráč bude potkávat jako představitel jednoho ze čtyř nových Vault Hunters. Každá hlavní postava přináší propracované stromy dovedností, schopností a možností přizpůsobení.

Hrát můžete na vlastní pěst proti umělé inteligenci, případně se s nejkrutější sektou v celé galaxii utkat v kooperativním módu až pro čtyři hráče. Na jedné konzoli mohou hrát sice pouze dva jedinci, ale v režimu on-line se počítá až se čtyřmi.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

PlayStation 4 zlevnil na historické minimum

Za méně než šest tisíc korun je možné v současnosti koupit základní provedení televizní konzole PlayStation 4 od společnosti Sony. Výkonnější verze s přídomkem...

Výběr článků

Načítám