Hlavní obsah

Počtvrté a nejlépe? Zběsilá akce Borderlands se dočká dalšího pokračování

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Borderlands se stala hodně rychle populární sérií, letos se přitom dočkáme nového dílu. Fanoušci se stejně jako v předchozích dílech mohou těšit na komiksovou stylizaci a neskutečně vtipné úkoly napříč celým dějem.

Borderlands 3Video: archív tvůrců

 
Článek

Tvůrci nás tak trochu matou. Nové pokračování totiž dostalo pořadovou číslovku tři, ale ve skutečnosti jde již o čtvrtý díl. Už v roce 2014 jsme totiž mohli vyzkoušet Borderlands: The Pre-Sequel, který však příliš nezaujal – působil jako nastavovaná kaše s cílem vydat další Borderlands, aby se neřeklo.

Právě proto jsme na plnohodnotnou trojku čekali dlouhých pět let. Vše nicméně nasvědčuje tomu, že čekání stálo rozhodně za to. Fanoušci se opět mohou těšit na postapokalyptické akční RPG, ve kterém budou hrát prim miliony zbraní.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Zároveň se vrací všechny oblíbené postavy, které se objevily v minulých dílech. Chybět nebude dokonce ani bláznivý robot Clap-Trap. I toto nové dobrodružství bude naplněné chaosem, ve kterém se zorientují jen ti nejotrlejší hráči.

Samozřejmostí jsou nové světy i nepřátelé, se kterými se hráč bude potkávat jako představitel jednoho ze čtyř nových Vault Hunters. Každá hlavní postava přináší propracované stromy dovedností, schopností a možností přizpůsobení.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Borderlands 3

Hrát můžete na vlastní pěst proti umělé inteligenci, případně se s nekrutější sektou v celé galaxii utkat v kooperativním módu až pro čtyři hráče. Na jedné konzoli mohou hrát sice pouze dva jedinci, ale v režimu on-line se počítá až se čtyřmi.

Borderlands 3 vychází 13. září pro osobní počítače a televizní konzole Sony PlayStation 4 a Xbox One X od Microsoftu. Případní zájemci za základní verzi zaplatí 1799 Kč, v prodeji se nicméně objeví také o 800 Kč dražší edice obsahující sběratelský obsah navíc.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám