Hlavní obsah

Co nabídne Xbox v září? Nejlepší bojovníky světa a nájemné zabijáky

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V září si již tradičně budou moci hráči předplatného Games with Gold stáhnout hned čtyři tituly – dva pro Xbox 360 a dva pro Xbox One X. Díky zpětné kompatibilitě si nicméně všechny čtyři hry bude možné zahrát právě na Xboxu One X. Na co se tedy fanoušci televizní konzole od amerického softwarového gigantu mohou těšit?

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tekken Tag Tournament 2

Článek

Hitman: The Complete First Season

Pevné nervy a hlavně přesnou mušku. To vše bude potřeba v sérii Hitman: The Complete First Season, která byla v minulosti již několikrát oceněna. V napínavém špionážním thrilleru budou mít hráči za úkol fyzickou likvidaci významných cílů.

Kompletní kolekce ze světa Hitmana je rozdělena na jednotlivé epizody, hráče postupně zavede na celou řadu zajímavých míst, jako jsou Paříž, Sapienza, Marrákeš, Bangkok, Colorado nebo Hokkaidó. Krvavé řemeslo tichých zabijáků si tak může každý vyzkoušet na vlastní kůži.

  • Dostupnost: 1. 9. – 30. 9. pro Xbox One
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Hitman: The Complete First Season

We Were Here

S kamarádem mohou hráči na Xboxu spojit síly v titulu We Were Here. Společným úkolem bude únik z opuštěného zámku. Na začátku hry jste se svým spoluhráčem uvězněni v různých částech záhadného zámku plného nelehkých hádanek. Klíčem k úniku je tedy vzájemná spolupráce a hlasová komunikace, protože každá místnost otestuje důvtip hráčů.

  • Dostupnost: 16. 9. – 15. 10. pro Xbox One
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry We Were Here

Earth Defense Force 2025

Bojovat za záchranu lidstva budou muset hráči v titulu Earth Defense Force 2025. Nutno podotknout, že znovu. Od poslední invaze mimozemšťanů totiž uběhlo osm let, která přinesla mír a prosperitu. Ravagers se ale vrací a tentokrát jsou silnější než kdykoli předtím. Využijte stovek různých tříd postav k odražení drtivého útoku obřích mimozemšťanů a zachraňte svět.

  • Dostupnost: 1. – 15. 9. pro Xbox One a Xbox 360
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Earth Defense Force 2025

Tekken Tag Tournament 2

Ti nejlepší bojovníci světa změří své síly ve hře Tekken Tag Tournament 2. Fanoušci této série se mohou těšit na obrovskou nabídku oblíbených postav, které mají v arzenálu brutální komba kopů a úderů. Nezbývá než si vybrat svého favorita a pustit se s ním do klání o absolutní vítězství.

  • Dostupnost: 16. – 30. 9. pro Xbox One a Xbox 360
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tekken Tag Tournament 2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Novinky z největšího herního veletrhu

Německý Kolín nad Rýnem se minulý měsíc proměnil v Mekku všech herních nadšenců, uskutečnil se zde totiž největší veletrh videoher v Evropě Gamescom 2019. Na...

Výběr článků

Načítám