Hlavní obsah

Krvelační upíři táhnou. Nejprodávanější hrou se stal Vampyr

Novinky, ort

Upíří tematika je evidentně hráčům blízká. Dokládá to nová hra Vampyr, která se jen krátce po uvedení na trh stala v Anglii nejprodávanější krabicovou hrou vůbec. Porazila tak zvučné tituly, jako je fotbalový simulátor FIFA 18 či akční trhák God of War.

BEZ KOMENTÁŘE: Upoutávka na hru VampyrVideo: archív tvůrců

 
Článek

Hra Vampyr si odbyla premiéru zkraje června. Pochází z pera tvůrců zvučných titulů Remember Me a Life is Strange. Děj nové akční hry je zasazen do Velké Británie 20. století během epidemie smrtící španělské chřipky.

Ulice Londýna jsou ochromeny nemocí, násilím a strachem. Ti, kteří jsou natolik bláhoví či zoufalí nebo mají takovou smůlu, že se ocitnou na ulici v tomto naprosto chaotickém a strašidelném městě, padnou za oběť těm nejnepolapitelnějším dravcům, kteří v Británii řádí: upírům.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Vampyr

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Vampyr

Prominentní doktor, který se nedávno proměnil v upíra, se snaží porozumět svému novému soužení. Jeho výprava plná intuice, objevů a úsilí se promění ve smrtící drama, když se bude snažit zastavit svou nezkrotnou žízeň, která ho neustále nutí ničit lidské životy.

Zatímco se budete snažit uchovat si to, co zůstalo z vašeho lidství, vaše rozhodnutí budou mít vliv na osud vašeho hrdiny během pátrání po odpovědích v dusícím se mlhavém městě, které se snaží vypořádat s dozvuky španělské chřipky.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Vampyr

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Vampyr

Samotný příběh je utvářen podle morálních voleb hráče – nakolik dokáže být upír lidský, když se musí nakrmit? Jednotlivé volby ovlivní vývoj samotného příběhu a nevyhnutelně také životy těch, kteří v Londýně přežívají. Budoucnost leží ve vašich rukou...

Vampyr je k dispozici na televizní konzoli PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Zakoupit je možné také verzi pro PC, která vyjde na 1299 Kč.

Do žebříčku pěti nejúspěšnějších krabicových her se minulý týden v Anglii dostaly také tituly FIFA 18, God of War, Detroit: Become Human a Far Cry 5.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám